Spring til indhold

Sådan finder du rundt i Danidas årsberetning

Udviklingsministeren har skrevet forordet.

I ”Fortællingen om årets danske udviklingssamarbejde” samt i tidslinjen ”Året der gik” kan du få et hurtigt overblik over centrale begivenheder og aktiviteter i 2011.

Årsberetningen giver et samlet overblik over, hvordan pengene til udviklingssamarbejde er blevet brugt i 2011. Det kan du læse i ”Danmarks udviklingsbistand i tal”. Her kan 2011 - tallene også sammenlignes med tal for de seneste år.

I tidligere årsberetninger var der et afsnit om hvert af de danske prioritetslande. Landefakta og oplysning om udviklingssamarbejdet kan nu læses på de danske ambassaders hjemmesider i de respektive prioritetslande. Indgangen til denne righoldige information er ”Danmarks prioritetslande”.

Vil du dykke ned og nærlæse om de hundredevis af aktiviteter, der har fået støtte fra Danmark i 2011 og i årene før, så start søgningen i ”Programmer og Projekter”.

Bag ordene, tallene og statistikkerne er levende mennesker i nogle af verdens fattigste lande, der har fået et bedre liv bl.a. med støtte fra Danmark. Vi har samlet en række eksempler fra udviklingssamarbejdets hverdag. Dem kan du læse i ”Konkrete eksempler på årelang indsats”.

Årsberetningen omfatter også en ordforklaring og linker til hjemmesidens information om Danida samt Styrelsen for Internationalt Udviklingssamarbejde (lukket) og Rådet for Internationalt Udviklingssamarbejde.

På sitet Bekæmpelse af svindel kan du læse om, hvad Danmark gør for at forhindre svindel og korruption, og hvad vi gør, når det alligevel forekommer.